Energie maatschappij E.ON

Energie maatschappij E.ON levert gas en elektriciteit aan 30 miljoen klanten in Europa en daarmee één van de grootsten. Boven is E.ON  de grootste stijger in klanttevredenheidsonderzoek van de Vereniging Eigen Huis (VEH). Uit onderzoek naar de klanttevredenheid over energieleveranciers onder 10.000 consumenten, blijkt dat E.ON het afgelopen jaar de grootste verbeteringen heeft laten zien. En daardoor is E.ON gestegen van de tiende naar de vierde plaats. Met een gemiddelde score van 7,4 blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de dienstverlening van E.ON. Een geweldig resultaat dus!

En het kan nog beter. Wat dacht je hier van? Ze zijn al 4x als zeer voordelig getest door de Consumentenbond (vast 1 jaar: januari 2011, september 2010/ 2011/ 2012 ) en klanten belonen de gratis OverstapService van E.ON met een 10!  Een prima energieleverancier dus.

E.ON onafhankelijk als beste beoordeel
Volgens richtlijnen van de Nederlandse Mededingings- autoriteit (NMa), krijgen wij 2x het rapportcijfer 10 voor facturering en overstapservice. Wij zijn hiermee als beste beoordeeld van alle energiemaatschappijen. Bron: Gaslicht.com

Overstappen en de overstapservice
Waarom zou je overstappen naar E.ON? E.ON biedt blijvend scherpe tarieven, heeft een prima en betrouwbare service, levert Groene stroom voor dezelfde prijs en kent geen stilzwijgende contractverlenging. U zit dus niet opeens voor een bepaalde of onbepaalde tijd vast aan het contract.

E.On verzorgt de overstap voor u en men betaalt ook nog eens tot maximaal 350,- de boete die u mogelijk heeft bij uw huidige leverancier.

Verder biedt E.ON veel klant ondersteuning met bijvoorbeeld energiebesparende tips op de website. En men denkt aan het milieu. Ook niet onbelangrijk.

Ga naar E.ON

Oxxio - Nederlandse Energie Maatschappij  - Atoomstroom - E.On - Essent - EnergieDirect.nl - 2011