Helemaal Groen van Essent

Sinds kort is Essent begonnen met een nieuw abonnement: Helemaal Groen van Essent.

Met het Helemaal Groen pakket van Essent is uw energie echt helemaal groen. Niet alleen uw stroom, maar ook uw gas. Stap nu over naar Essent en ontvang Helemaal Groen een jaar lang voor de prijs van gewone energie.

Dit geeft u dubbel voordeel:

  • Uw energieverbruik volledig groen, 1 jaar Groene Stroom en Groen voor Gas voor dezelfde prijs als gewone energie. Voor Groen voor Gas betaalt u normaal slechts 2 cent incl btw meer per m3. Dit bedrag investeren wij om uw gasverbruik CO2-neutraal te maken. U krijgt bij Helemaal Groen van Essent 1 jaar lang Groen voor Gas voor de prijs van gewoon gas. Dit wordt uitgekeerd door middel van een eenmalige geld terug actie van € 35,- incl btw, en wordt overgemaakt naar uw rekening. Dit bedrag is gebaseerd op een gemiddeld gasverbruik van 1750 m3 per jaar. Gebaseerd op de variabele tarieven van januari 2011.
  • Keuze uit 2 welkomstcadeaus:
    • Een maand gratis Groene Stroom.Dit wordt uitgekeerd door middel van een eenmalige geld terug actie van € 28,50 en wordt overgemaakt op uw rekening. Dit bedrag is gebaseerd op een gemiddeld verbruik 3500 kWh per jaar. De tarieven zijn gebaseerd op 1 januari 2011.
    • Een gratis Bespaarpakket t.w.v. € 75,- waarmee u jaarlijks tot wel € 170,- kunt besparen.

      Ga naar Essent.

Oxxio - Nederlandse Energie Maatschappij  - Atoomstroom - E.On - Essent - EnergieDirect.nl - 2011