Oxxio stroom en gas – goedkope energie

Oxxio biedt zijn klanten voordelige tarieven voor groene stroom en gas en helpt ze besparen op energieverbruik en energiekosten. Dit doen we door in de breedste zin invulling te geven aan ons motto: slim met energie. We houden onze kosten laag door een efficiënte bedrijfsvoering en voordelige inkoop van energie. Dit voordeel geven we in voordelige tarieven door aan onze klanten.

De energiepakket test
Oxxio maakt het u gemakkelijker door de ‘Energiepakkettest”. Door bijvoorbeeld bouwjaar huis, aantal gezinsleden en dergelijk in te geven, maakt u snel een vergelijk qua Oxxio pakket.

Om klanten bewust te maken van hun energieverbruik, geven we ze inzicht in hun verbruik en helpen ze actief met besparen op energie en kosten. Samen met onze klanten werken we continu aan verbetering van onze product- en dienstverlening door goed naar ze te luisteren.

Voordelen Oxxio

  • Altijd 100% groene stroom.
  • Een energiepakket op maat.
  • Tot honderden euro’s voordeel.
  • Zorgeloos overstappen.

We hebben oog voor de wereld om ons heen en daarom leveren we honderd procent groene stroom, helpen we onze klanten actief met het verlagen van hun energieverbruik en steunen we met Oxxio4kids de energievoorziening van duurzame kinderhulpprojecten in Afrika en Azië.

Ga naar

Oxxio - Nederlandse Energie Maatschappij  - Atoomstroom - E.On - Essent - EnergieDirect.nl - 2011